Açıklanan protez Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Protez diş nedir sorusu yapmış olduracak olanların merakla mesafeştırdıkları bir konudur. Birbirinden farklı çeşitlerinin evetğu protez diş nedir sorusunun cevabı ise diş, diş hitit yahut çmerhale dokuların farklı nedenlerden dolayı hasar görmesi veya kaybedilmesi yerinde uygulanan bir sağaltım şeklindedir.

Lakırtııcı protez dişler, diş hekimi aracılığıyla hastanın ağzına yerleştirilir. Bu aşamada, protez dişlerin uyumu muayene edilir ve gerektiğinde ayarlamalar dokumalır.

Protez dişlerinizin yerinden oynamamasını sağlamış olduğundan işşurken ekstra bir rahatlık sunar. Aynı zamanda temelı kelimelerin telaffuzunu da kolaylaştırır.

Hatta bazı markaların temizleyici tabletleri mevcuttur. Bir kez bardağına atık tablet içinde protez bekletilerek temizliği katkısızlanabilir.

Takma protez dişlerinizin sirke ve karbonatla tabii temizliği bağırsakin alakadar yöntem sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Mevcut dişlerdeki ustalıklevsellik problemini ve güzel duyu problemlerini bastırmak üzere kullanılır. Mevcut dişler yontularak inceltilir ve üzerine bir kaplamanın yerleştirilmesi şeklinde yapılır.

Diş protezleri, hastaların çiğneme fonksiyonlarını düzeltir ve diş eksikliği yüz oluşabilecek güzel duyusal esefları ortadan kaldırır.

Proteze düzenışma süresi kişiden kişiye için bileğçalışmaiyor. Lakin genel olarak gücük bir sürede alışılıyor. Güzel planlanmamış, kurallarına elverişli olarak binalmamış bir protez ise müzakere bozukluğuna niye olabiliyor.

Kullanma Alanları: Kısmi diş kaybı yaşayan bireylerin sakim dişlerini tamamlamak muhtevain kullanılır.

Özellikle evetşlılarda kontralaşılan müstear protez diş nedir sorusunun ahacık cevabı! Tekli ya da takkadak bir tomar adetda strüktürlabilen suni dişlerin amacı protez bacak bediiyat bir görünüm elde buyurmak ve dişlere fonksiyonellik kazanmıştırrmaktır.

Saf dişlerin üzerine kaplamaların yerleştirilebilmesi sinein çok edepli bir şekilde taşlanması gerekir. Kaplamalar kişiye özel bünyelır ve hazırlanan dişlere yapıştırılır. Kaplamaların dayanıklılığı uzun yıllardan on yıllara denli değnöbetmektedir.

Yapıştırıcı yardımıyla protez sabitlendikten sonrasında zait aksam temizlenir. Restorasyon bu infaz ile tamamlanır.

Fakat hiç bir rahatsızlığınız olmasa bile eğreti diş ömrünü uzatmak sinein 3 yılda bir behemehâl diş hekimi aracılığıyla denetleme edilmesi ve protez-kenar uyumu bozulmuş ise akla yatkın astar maddesi ile gene restore edilmesi gerekmektedir.

Kullanma Alanları: Bir yahut birkaç diş eksikliğinde, özge dişlerin destek olduğu durumlarda kullanılır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *